Behandlingar & Produkter

Jag vill erbjuda alla mina kunder en lugn och avslappnande stund, något som kroppen mår riktigt bra av. Oavsett om du bara är ute efter en avkopplande massage eller vill ha hjälp med smärtlindring kan jag hjälpa dig. Om du är osäker på vilken behandling som passar just dig är det bara att höra av sig så kommer vi tillsammans fram till en bra lösning.

 

 

 

 

 

Ansiktszonterapi är en modern behandlingsmetod med rötter i orientalisk medicin. Kroppen påverkas via ansiktszonerna, samtidigt som dina ansiktsmuskler får en härlig massage – mycket avslappnande! Vi stimulerar punkter i ansiktet som sänder impulserna via det centrala nervsystemet till vitala organ, vilket gör att blodet cirkulerar bättre och reglerar delar av vår kropp även “kemiskt”. Det blir ett litet “lyft” efter en serie behandlingar.
45 min, 450 kr

 

Klassisk Massage är en mycket avkopplande kroppsbehandling som ökar vårat välbefinnande. Stimulerar blodcirkulationen, stärker musklerna, sänker blodtrycket, motverkar stress och gör muskler mjuka bland mycket andra positiva effekter!
25 min, 350 kr
55 min, 600 kr

 

BEMER – Microcirkulation håller ditt kärlsystem i topptrim. Din kropp genomströmmas av 15 000 liter blod varje dygn. Hjärtat kan endast försörja de största blodkärlen vilket utgör endast 24%. Så vad försörjer de övriga 76% av blodkärlen? Jo, det är minsta blodkärlens sammandragningar (vasomotion). Här sker transport av syre och viktiga näringsämnen till cellerna. Det är här BEMER gör nytta! Minskad smärta, stärkt immunförsvar, bromsat åldrande och påskyndad rehabilitering är bara några av de positiva effekterna av upprepad använding. BEMER bygger på avancerad forskning och är vetenskapligt bevisat och erkänt. Läs mer här.
Första gången Gratis

Engångskostnad 250 kr

10-gångerskort 2000 kr

 

BEMER och Ansiktsmassage med Aloe vera produkter som innehåller rikligt med antioxidanter och vitt te som påskyndar cellförnyelsen.
30 min, 300 kr

 

Aloe Vera-produkter

För att se vilka produkter jag säljer, gå in här.

Betala gärna med kort hos mig.